Salon Juliette

Salon Juliette Beauty & Wellness

Cosmetica

Pentru ca stim cat de important este pentru orice femeie sa fie frumoasa intr-un mod sanatos, va oferim servicii de cosmetica realizate numai cu produse profesionale precum Germaine de Capuccini si Ainhoa.

Preturi

Pensat curatat - 15 lei

Pensat forma - 25 lei

Vopsit gene - 15 lei

Vopsit sprancene - 15 lei

Epilat mustata/perciuni/barbie - 10/7/7 lei

Epilat axila - 15 lei

Epilat lung - 30 lei

Epilat scurt - 20 lei

Epilat brate - 20 lei

Epilat inghinal bikini - 25 lei

Epilat inghinal total - 30 lei

Epilat interfesier - 15 lei

Epilat fese - 15 lei

Epilat abdomen - 15 lei

Masti Faciale - incepand cu 50 lei

(demachiere, tonifiere, masca, crema finala)

Tratamente Faciale - incepand cu 55 lei
Make-up/Gene false
 

Cosmetica Barbati

Produse

Avand peste 30 de ani de experienta si 200 de produse in portofoliu ce acopera toate tipurile de piele, Anubis Cosmetics reprezinta un punct de referinta in domeniul cosmeticelor profesionale.
 
Cu o experienta de peste 45 de ani, Germaine de Capuccini ofera o varietate de produse si tratamente cosmetice de lux pentru toate tipurile de ten, dezvoltate intr-una din cele mai moderne locatii din Europa, pe malul Marii Mediterane.
 
AINHOA este brandul principal al companiei Cosmetica Cabinas, prezenta in 50 de tari cu peste 300 de produse cosmetice.
 
REVIDERM nu este un sistem standard de ingrijire a pielii. Datorita originii sale dermato-cosmetice si a substantelor active ce sustin regenerarea pielii, REVIDERM merge dincolo de alte sisteme pe care le-ati incercat pana acum.
 
Produsele CLINICARE de ingrijire a pielii sunt destinate utilizarii profesionale si sunt disponibile doar in clinici medicale, saloane de înfrumusetare si spa-uri. Acidul hialuronic cu greutate moleculara scazuta este unul din componentele de baza ale produselor de ingrijire a pielii CLINICCARE.